ExtremeZ-IP er bransjens beste Windows-baserte serverløsning som fullt ut supporterer sømløs fildeling og printerdeling i blandet miljø. Er du Mac-bruker og har problemer mot din Windows filserver - er dette sannsynligvis løsningen for deg. Produktet elskes av enhver IT-ansvarlig! ExtremeZ-IP Print Server tilbyr viktige forbedringer og ny funksjonalitet. Mulighet for gratis test, og leveranse på dagen av både File Server og Print Server.

Dette er også den eneste løsningen på markedet som fullt ut integrerer Windows servere med Mac OS X og gir deg ren TCP/IP printing.   Støtte for alle Mac-klienter fra Mac OS 9 til Mac OS X 10.6.

ExtremeZ-IP forenkler arbeidet med å søke opp og oppkoble  IT-ressursene, gir mer fleksibel håndtering av bedriftens konvensjoner for filnavn på server, bedrer gjennomgående ytelse, har forbedret verktøy for administrering og overvåking og gir bedret stabilitet mot klientene.

Den eneste Windowsløsningen som støtter Time Machine:

  • Gir enkel og pålitelig klientstyrt backup-løsning, ingen behov for å knytte opp grupper eller skape komplekse serverprosssesser.

  • Tillater brukerne selv å administrere back-up og tilbakeføring av data uten kosntadsdrivende eksperthjelp.

  • Gir bedre håndtering av plasstildeling på administratornivå, blant annet bedre kontroll over bruker-kvoter på disken.

Les mer om ExtremeZ-IP 5.2 på hos GroupLogic  . . .

 

Fleksibel backup over linje

Sov godt om natten! Overlat backup til oss. Med vår løsning for backup over linje, kan du alltid være trygg for at dine virksomhets-kritiske data er sikret. Vi tilpasser løsningen til kundens konkrete behov og ønsker.

 

Bruk oss for sikker IT-drift

Vi påtar oss alle typer oppdrag, fra enkle tilkallingstjenester når systemet er nede eller en arbeidstasjon må reddes, til full gjennomgang og oppfølging av infrastruktur og sikkerhet.

Driftsmeldinger

Zip-filer som vedlegg til e-post

Grunnet problemer med virus i zip-filer blir zip-filer automatisk sperret.

Dersom du har behov for å sende zip-filer via e-post, kan du evt. endre filendelsen før du sender filen og gi mottaker beskjed om å endre den tilbake.