Har du full kontroll over IT-rutinene i ditt firma eller er dette begrenset til én nøkkelperson?

Det er kan være mye å spare på å velge en ekstern aktør til IT-drift. Ditt faktiske behov forsvarer kanskje ikke en stilling på full tid, og man sitter med høyere lønnskostnader enn man strengt tatt burde. Beregninger viser at bedriften kan spare inntil 20-30 prosent på IT-budsjettet ved å sette ut jobben til oss.

Har man kun én person ansatt til å håndtere IT-systemet, blir systemet veldig sårbart ved sykdom og fravær. Det kan gi store utfordringer om den ansatte velger å slutte. Ved å la oss ta jobben blir sikkerhetsnivået betydelig høyere.


Vi i Digital Rådgivning drifter IT-systemene for et stort antall bedrifter som ellers ville satt av en stilling til denne funksjonen. I tillegg til å gi våre kunder stabile og driftsikre systemer, overvåker vi anleggets stabilitet og tilgjengelighet. I praksis fungerer dette slik at våre konsulenter møter til faste tider for å gjøre nødvendig vedlikehold og ettersyn. Ved driftsstans kan vi på kort varsel løse problemene, enten ved å møte opp personlig eller via fjernhjelp. Vi tilbyr også sky-tjenester fra vårt datasenter, hvor vi hoster kundeløsninger, standard kontorstøtte, fildeling, backup-løsninger, etc.

Vi påtar oss alle typer oppdrag, fra enkle tilkallingstjenester når systemet er nede eller en arbeidstasjon må reddes, til full gjennomgang og oppfølging av infrastruktur og sikkerhet. Du får tilgang på systemkonsulenter som er spesialister på det de gjør, med bred erfaring fra forskjellige IT-miljøer.

Vil du høre mer om hva vi kan tilby av tjenester, ta kontakt med oss på telefon 415 23 000.

Fleksibel backup over linje

Sov godt om natten! Overlat backup til oss. Med vår løsning for backup over linje, kan du alltid være trygg for at dine virksomhets-kritiske data er sikret. Vi tilpasser løsningen til kundens konkrete behov og ønsker.

 

Bruk oss for sikker IT-drift

Vi påtar oss alle typer oppdrag, fra enkle tilkallingstjenester når systemet er nede eller en arbeidstasjon må reddes, til full gjennomgang og oppfølging av infrastruktur og sikkerhet.

Driftsmeldinger

Zip-filer som vedlegg til e-post

Grunnet problemer med virus i zip-filer blir zip-filer automatisk sperret.

Dersom du har behov for å sende zip-filer via e-post, kan du evt. endre filendelsen før du sender filen og gi mottaker beskjed om å endre den tilbake.