Sov godt om natten! Overlat backup til oss. Med vår løsning for backup over linje, kan du alltid være trygg for at dine virksomhetskritiske data er sikret. Vi tilpasser løsningen til kundens konkrete behov og ønsker.

I tråd med regnskapsloven og datatilsynets retningslinjer, har Digital Rådgivning tilrettelagt en ekstern backupløsning for sine kunder, som er et supplement til kundens egen backup.

 

Teknologi.

Digital Rådgivning har bygget sin backupløsningen på en Ashay-basert teknologi med speilede disker, samt en identisk enhet står som backup av denne. Alle data går kryptert over linje.

Oppsett.

Kundens datamaskin settes opp med nødvendig programvare, en backup klient, som muliggjør backup over linje. Dette utføres på timebasis etter gjeldende timesatser. Dersom kunden har driftsavtale er dette inkludert i driftsavtalen.

Datautvalg.

Det taes backup av et spesifisert datautvalg. Dette spesifisert ved en gjennomgang med kunden og gjøres for å sikre at det blir tatt backup av ønskede data.

Restore.

Ved behov leveres datautvalget tilbake så raskt som mulig, senest innen 24 timer. Denne tjenesten utføres på timebasis etter gjeldende timesatser. Dersom kunden har driftsavtale og restore tjenesten tar under 10 minutter, er dette inkludert i driftsavtalen.

Pris.

Pris vhenger av volum. Ta kontakt, så gjør vi et overslag.

 

Fleksibel backup over linje

Sov godt om natten! Overlat backup til oss. Med vår løsning for backup over linje, kan du alltid være trygg for at dine virksomhets-kritiske data er sikret. Vi tilpasser løsningen til kundens konkrete behov og ønsker.

 

Bruk oss for sikker IT-drift

Vi påtar oss alle typer oppdrag, fra enkle tilkallingstjenester når systemet er nede eller en arbeidstasjon må reddes, til full gjennomgang og oppfølging av infrastruktur og sikkerhet.

Driftsmeldinger

Zip-filer som vedlegg til e-post

Grunnet problemer med virus i zip-filer blir zip-filer automatisk sperret.

Dersom du har behov for å sende zip-filer via e-post, kan du evt. endre filendelsen før du sender filen og gi mottaker beskjed om å endre den tilbake.