Om oss

Digital Rådgivning (DIRA) ble etablert i 2002 med en visjon om å levere kosteffektive IT-løsninger til små- og mellomstore bedrifter. Det har vi lykkes med fordi vi forstår kundens behov og leverer deretter. Fleksibilitet, nærhet og kunnskap om ny teknologi gjør at vi skiller oss ut. Vi hjelper våre kunder med det de har behov for.

Vi utgjør derfor et konsulent-team med stor faglig bredde og erfaring. Som en totalleverandør av IT får våre kunder skreddersydde og helhetlige løsninger som bidrar til effektivitet og lønnsomhet. I dag har Digital Rådgivning rundt 250 faste drift- og hostingkunder, samt tilhørende skytjenester. Vi fokuserer på systematisk og proaktivt arbeid, med kontinuerlig overvåkning av tjenester, samt rask og fleksibel oppfølging av brukernes behov.

Digital Rådgivning er IT-avdelingen for mange av våre faste kunder, hvor vi leverer hele tjenesten, fra systemansvaret til brukerstøtten. Helpdesken er sentral for kundeopplevelsen og alle skal oppleve god oppfølging og kvalitet. Der tar vi imot henvendelser, overvåker alle systemer og prosesser, løser supportoppdrag, samt følger opp løpende aktiviteter med konsulentene.

Vi arbeider kontinuerlig med å utvikle oss, både som bedrift og individuelt Alle våre IT-konsulenter jobber tett med både kunder og systemer og får mulighet til å fordype seg i faglige utfordringer.

Enten dere har valgt skreddersydde løsninger eller hyllevare, kan dere være trygge på at løsningene er tilpasset deres behov, er driftssikre, tidsriktige og kostnadseffektive.

Våre ansatte

Lars

Daglig leder

Anders N

Spesialist

Anne Cathrine

Prosjektleder

Max

Prosjektleder

Henning

Seniorkonsulent

Nathanael

Seniorkonsulent

Tommy

Seniorkonsulent

Andreas

Helpdeskkonsulent

Glenn

Helpdeskkonsulent

Benjamin

Helpdeskkonsulent

Julian

Helpdeskkonsulent

Stian

Helpdeskkonsulent

Anders V

Konsulent

Harald

Vaktkonsulent

Jon

Vaktkonsulent